شرکت سیلیکاژل درخشان ، اولین و بررگترین تولیدکننده انواع سیلیکاژل در ایران

تاثیر دی کلسیم فسفات بر پرورش شترمرغ

۲۲ دی
تاثیر دی کلسیم فسفات بر پرورش شترمرغ

تاثیر دی کلسیم فسفات بر پرورش شترمرغ

استفاده از گوشت ، روغن ، پوست و پر شترمرغ باعث شده است تا توجه و علاقه زیادی از پرورش دهندگان را به پرورش شترمرغ سوق دهد . عوامل موثر بر تولید شترمرغ عبارتند از درصد جوجه آوری و زنده ماندن جوجه ها می باشد.

تغذیه علمی شتر مرغ نقش تعیین کننده ای در میزان تولید و باروری آ نها دارد.

شترمرغ ها ، تک معده ای گیاه خوار هستند. غذای طبیعی شتر مرغ ها عمدتا علف های سبز، میوه های کوچک ،دانه ها و گیاهان آبدار است.اما گاهی از پستانداران کوچک ،مارمولک ها و حشرات کوچک نیز تغذیه میکنند. شتر مرغ ها ،غالبا تمایل بیشتری به نوک زدن و غذا خوردن از کف زمین دارند به نحویکه جوجه شتر مرغ ها چند برابر وضعیت غذا خوردن از دان خوری ها از غذای پخش شده برروی زمین استفاده میکنند.

ضریب تبدیل غذایی (نسبت غذا های مصرف شده به افزایش وزن پرنده ) در جوجه ها

1.4 تا 1.6 است و در شترمرغ ها جوان 4 تا 6 و درپایان دوره رشد به 10 افزایش پیدا میکند.

 

مواد غذایی مورد استفاده در شترمرغ 

ذرت و یونجه به عنوان دو ماده غذایی پر انرژی و پرمصرف شتر مرغ ها به حساب می آید.

متونین ، لیزین ، اسیدهای آمینه ، مکمل های ویتامینی و مواد معدنی در جیره غذایی اضافه میشود کربنات کلسیم به عنوان منبع کلسیم و دی کلسیم فسفات به عنوان منبع کلسیم و فسفات به جیره اضافه میشوند .

منابع پروتینی مورد استفاده عبارتند از:

کنجاله سویا، پودر ماهی وگوشت، یونجه خشک یا تازه ، دانه و کنجاله آفتابگردان

منابع فیبری عبارتنداز:

آفتاب گردان ، سبوس گندم، تفاله ،چغندر، قند کاه غلات

منابع انرژی عبارتند از :دانه ذرت ،جو ،گندم و ملاس

مواد معدنی عبارتند از:کربنات کلسیم، پوسته صدف، دی کلسیم فسفات، مونو کلسیم فسفات، مکمل مواد معدنی تاثیر مقدار کافی کلسیم و فسفر به منظور شکل گیری و رشد مناسب استخوان ها و همچنین تشکیل پوسته تخم مرغ ضروری به شمار می آید.

مقدار کلسیم به میزان 1درصد و فسفر به میزان 0.5 تا 0.6 درصد جیره توصیه میشود.

مقدار بهینه مواد مغذی مورد نیازشتر مرغ با توجه سن یا وضعیت متفاوت است.

قابل توجه است بالا بودن کلسیم موجب کاهش جذب روی و منگنز میشود که کمبود منگنز موجب بد شکلی پا، در رفته گی رباط و سخت و ضخیم شدن پوست میشود.

شتر مرغ های ماده اگر در دوره ی تخم گذاری خود کلسیم کافی دریافت نکنند کیفیت تخم کاهش و احتمال مرگ و میر جوجه ها افزایش خواهدیافت.

در نهایت قابل توجه است که جیره شتر مرغ های مولد ماده ، برای نرها نا مناسب است زیرا مصرف بیش از حد کلسیم ،جذب روی را که برای ساخته شدن اسپرم ضروری به نظر میرسد، کاهش می یابد.

منگنز نقش بسیار مهمی در جلوگیری از بد شکلی پا و مفاصل شتر مرغ داشته و به میزان 120 تا 150 میلی گرم در هر کیلو جیره ی غذایی در نظر گرفته می شود.

 

از کجا سیلیکاژل بخریم؟

جهت اطلاع از نحوه ی فروش این محصول و ثبت سفارش شما می توانید با همکاران ما در واحد فروش سیلسکاژل درخشان در ارتباط باشید.